• Damasec Defence Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 2244 7119

Sikring af byrum

Sikring af byrum

Sikring af byrum
Sikring af byrum
Sikring af byrum

Sikring af byrum

Damasec er specialister i terrorsikring og sikring af byrum. Strategisk placerede og forstærkede pullerter, bænke og blomsterkummer kan modstå køretøjsangreb.

Terrorangreb i Europa har de seneste 10 år ført til et stigende krav til sikkerhed, hvor mennesker samles. Ifølge en undersøgelse af ATG Access (2018) mener hele 82% af arkitekter og byplanlæggere, at det er vigtigt at integrere sikkerhedsforanstaltninger i byrum.

Byrumsinventar er ideelt, når der skal skabes et æstetisk smukt byrum, der samtidig fungerer som en effektiv trafik- og sikringsløsning for mennesker i bybilledet. Vi har certificerede løsninger, som hverken går på kompromis med æstetikken i byrummet eller sikkerheden.

Kom godt i gang med at sikre dit byrum

Vi hjælper dig med at skabe et sikkert byrum.

Rådgivning fra dag 1

Træf den rigtige beslutning. Få den rette rådgivning tidligt i processen. Damasec har +20 års erfaring fra projekter og knowhow i ind- og udland – herunder med kommuner, myndigheder, lufthavne osv.

Æstetik og sikkerhed i et

Opnå et æstetisk smukt byrum med effektiv sikring mod bevidst og ubevidst køretøjsangreb i en menneskemængde.

Projektledelse

Damasec har indgående kendskab til byggeriets faser og projektledelse ved bygherreleverancer, som hovedentreprenør, underentreprenør og materialeleverandør. Vi kan derfor rådgive i hele processen.

Certificerede løsninger

Alle løsninger er crashtestet ved påkørsel og certificerede efter internationale standarder. Høj driftssikkerhed og lang levetid.

Skjult sikring i designet

Damasec leverer pullertløsninger, hvor pullerten placeres i designet uden brugerne af byrummet lægger mærke til det.

  • Kunstneriske pullerter – Pullerter kan designes, så de får et kunstnerisk udtryk. Det kan være alt fra pullertens form og farve, et påsat våbenskjold eller byvåben og endda påsatte skulpturer.  
  • Bænke  – Bænke har i århundreder været fast inventar i byrummet. Her er det nemt at indbygge sikringsløsninger.
  • Plantekummer – Plantekummer er smukke i byrummet og kan samtidig have en indbygget sikringsløsning, der effektivt stopper ubevidst eller bevidst køjetøjsangreb.
  • Andre indbyggede løsninger – Pullertløsningerne kan også være indbyggede løsninger i cykelstativer, skraldespande, diskrete indhegning af områder, belysning, skulpturer m.v.