• Damasec Defence Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 2244 7119

Om os

Om os

Om Damasec Defence

Om Damasec Defence Systems

Damasec Defence Systems har 20 års erfaring fra verdens brændpunkter. Vi er den del af Damasec Global Group. I vores DNA ligger at fejl koster liv. 

Vores medarbejdere har alle nødvendige sikkerhedsgodkendelser og er i stand til at håndtere projekter med sikkerhedsklassifikationer.

Damasec Defence Systems er som firma sikkerhedsgodkendt og gennemgås regelmæssigt af myndighederne for verificering af vores håndtering af sikkerhedsklassificerede projekter.

Damasec Defense Systems er, som en del af Damasec Global Group, TRACE certified. Det er en international anerkendt certificering, som sikrer, at virksomheden overholder de internationale regelsæt vedrørende bestikkelse.

Damasec Global Group

Damasec Global Group er den foretrukne leverandør til en række af internationale organisationer, statslige organisationer, regeringer, myndigheder, kommuner og private kunder på verdensplan.

Defence Systems

Damasec Defence Systems er leverandør af produkter og løsninger til Forsvar, Politi, international organisationer og myndigheder.

Mine Action Systems

Damasec Mine Action Systems er den førende kommercielle ammunitions- og minerydningsentreprenør i Danmark.

Physical Protection Systems

Damasec Physical Protection Systems er specialister i perimeterbeskyttelse, sikrings- og beskyttelsesløsninger.

Event Systems

Damasec Event Systems er totalleverandør af materiel og ydelser til events – herunder sikkerhedsrådgivning, vejledning og personale.

Traffic Systems

Damasec Traffic Systems er eneforhandler af markedsledende og innovative trafikmoduler, anvendt i de største europæiske byer.

Damasec Global Group

Damasec Global Group er grundlagt af førende specialister med erfaring fra operationer i verdens farligste hotspots.

25

års erfaring

1000

Kunder

14

lande

30

Specialister

Mød voresteam

Damasecs team er på forkant med innovative løsninger og ingeniørkunst af høj kvalitet. Vi yder rådgivning og hjælper dig hele vejen i mål med installation og service.

VORES SAMARBEJDSPARNTERE

Et stort netværk afpartnere