• Damasec Defence Systems
  • Tal med en ekspert: (+45) 2244 7119

Afspærring ved indgange og sceneområder

Afspærring ved indgange og sceneområder

Scenebarriere
Damasec event
Line-up gates

Optimal sikring af indgange og sceneområder

Din næste event vil have områder, hvor der kommer tryk på, f.eks. ved indgangene og scenen(erne). Damasec Event Systems har særdeles stor erfaring med at sikre disse områder med forskellige barriereløsninger.

Gennem årene har vi opstillet og nedtaget alle typer af barrierer og leverer alt fra publikumshegn, police barriere, byggehegn til et utal forskellige scenebarrierer.

Vi er mestre i at kombinere de forskellige barriereløsninger, selv med de omkringliggende afspærringstiltag, så løsningerne fremstår dynamiske, med sammenhæng og med den påkrævede funktionalitet.

Publikumshegn

Publikumshegn hører til i gruppen af ‘let afspærring’, hvor trafikkegler samt rød og hvid tape hører til. Publikumshegn bruges til at markere en grænse f.eks. for at markere begyndelsen af en kø eller som afspærring imellem atleter og publikum til for eksempel cykelløb eller triatlons.

Hegnet er ikke velegnet til steder, hvor et vist tryk må formodes fra publikum. Ved opløbsstrækninger vil Police Barrierer være at foretrække.

Police barriers

Police Barriers hører til i gruppen middel afspærring. Trædepladen foran på barrieren gør, at den står mere fast, da vægten fra publikum, som står på pladen, medvirker til øget stabilitet.

Barrieren er velegnet:

  • til afskærmning af merchandise boder
  • til afskærmning af Front of House (FoH)
  • som hastighedsnedsættende foranstaltninger til publikum
  • som løbegang for security imellem second barrier og inner circle.

En meget agil barriere med mange muligheder

Scenebarrierer

Scene barrierer er i gruppen heavy duty afspærring. Primært brug er foran scener samt som second barrier til at lette trykket fra publikum ved scenen.

Scene barrierer kan også bruges som bølgebrydere i forbindelse med opsætning af line-up gates, så trykket på visitationen bliver håndterbart.

Scene Barrierer kommer i mange forskellige afskygninger. For at nævne få er der truck gates, flex (70/90 graders bøjning), kabelgennemføringer, servicedøre og line-up gates.

Ring gerne til os med det samme for gode råd og input, så dine medarbejdere og gæster kan være trygge fra start til slut.

Vi tager dig i hånden hele vejen

Damasec Physical Protection rådgiver dig altid i den konkrete sag og sikrer installation.

Rådgivning fra specialister

Kom godt fra start og få den rette løsning fra start. Vores specialister har stor ekspertise og rådgiver dig altid i det konkrete projekt.

Trafik- eller sikringsløsning? Vi rådgiver dig

Hos Damasec Physical Protection leverer vi både trafik- og sikringsløsninger. Vi kan derfor rådgive dig om den rette løsning i den konkrete sag.

Vi sørger for installation

Du skal ikke tænkte på noget. Hos Damasec har vi stor erfaring med installation og levering af pullertløsninger.

Kombinerede trafik- og sikringsløninger

I nogle tilfælde vil vi rådgive dig til at kombinere trafik- og sikringsløsninger. Hvis der er behov for sikringsløsninger beror det altid på en risikoanalyse.